Karpuzlu Mojito Kokteyl

Karpuzlu Mojito Kokteyl Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 dilim karpuz
  • 1 misket limon
  • 6-7 nane yaprakları
  • 1/2 (yarım) buz küpleri
  • Limonlu soda (sprite)
  • İsteğe bağlı maden suyu

Karpuzlu Mojito Kokteyl Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuzu modüllere ayırın.
  2. Misket limonunu 8 modüle bölün ve nane ile birlikte bir bardağa koyun ve istediğiniz üzere ezin.
  3. Ardından bardağın yarisina kadar buz küpleri ekleyin.
  4. Diğer yarısının üzerini sprite (veya çok tatlı sevmiyorsanız maden suyu) ile doldurun, işte bu kadar. Afiyet olsun.

Karpuzlu Mojito Kokteyl Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlama (Lavaş)
Fırında Sütlaç Tarifi (Hamsi Köy Sütlacı)
Katmer Poğaça (Börek)
Ay Tatlısı (Baklava Tadında)
Fırın Sütlaç
Metabolizma Hızlandıran Probiyotikli Pratik Soğuk Çorba
Hdabla | © 2025 |