Karnabahar Yemeği

Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük uzunluk karnabahar
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı toz biber
- Sıvı yağ
- Tuz
- Su
Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesleri küçük kareler,havuçları yuvarlak,soğanları ise küçük küçük doğrayıp karnabaharları küçük kesimlere bölüp hazırlığımızı yapalım.
- Tencereye sıvı yağı ekleyip küçük küçük doğradığımız soğanları kavuralım.
- Salça ve toz biberi de ekleyerek kavurmaya devam edelim.
- Patates ve havucu ekleyip daha sonra karnabaharları ekleyelim.
- Suyunu koyduktan sonra tuzunu ekleyip kısık ateşte pişirelim.
- Patatesler ve havuçları denetim ederek pişip pişmediğine bakabilirsiniz.Afiyet olsun.
Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


