Karnabahar Mantısı

Karnabahar Mantısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 500 gram kıyma
  • 2 adet havuç
  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • Karabiber
  • Tuz

Sosu için :

  • Yoğurt
  • Sarımsak
  • Pul biber
  • 4,5 yemek kaşığı zeytinyağı

Karnabahar Mantısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı yemeklik doğrayıp kavurun.
  2. Kıymayı ekleyip suyunu çekince rendelenmiş havucu da ekleyip kavurmaya devam edin.
  3. 3 saplarını ayırıp robottan geçirdiğiniz karnabaharı da ek edin, tuz ve karabiber ekleyip denetimli bir halde kavurma yoluyla pişirin, tabanının tutmaması için 5 dakikada bir karıştırın.
  4. Sosu için; sarımsaklı yoğurt döküp üzerine yağda kızdırdığınız kırmızı pul biberi dökerek servis yapın.

Afiyet olsun.

Karnabahar Mantısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Tarçınlı Kek
Fıstıklı Brokoli Salatası
Hasan Paşa Köfte
Sütlü Tahinli İrmik Helvası
Elmalı Kereviz Salatası
Ninja Creami Dondurma Makinesi İçin Uygun Vanilyalı Dondurma Tarifi
Hdabla | © 2024 |