Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım top karnabahar
- 100 gr kıyma
- 1 adet soğan
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pulbiber
- Nane
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharlar buharda en sağlıklı prosedür ile yumuşatılır.
- Soğan ve kıyma uygunca kavrulur biraz tuz karabiber eklenir.
- Yoğurt çırpılır hafif sulandırılır.
- Az yağ ile mümkünse tereyağ salça kavrulur.
- Sırası ile karnabahar yoğurt salça ve kıyma eklenerek servis edilir.
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










