Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım top karnabahar
  • 100 gr kıyma
  • 1 adet soğan
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Nane

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharlar buharda en sağlıklı prosedür ile yumuşatılır.
  2. Soğan ve kıyma uygunca kavrulur biraz tuz karabiber eklenir.
  3. Yoğurt çırpılır hafif sulandırılır.
  4. Az yağ ile mümkünse tereyağ salça kavrulur.
  5. Sırası ile karnabahar yoğurt salça ve kıyma eklenerek servis edilir.

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Milföy Gülleri
Kemikli Et Yahni (Lokum Gibi)
Şeftalili Kek
3 Gün İftar Menüm
Kakaolu Çatlak Kurabiye
Hamsi Buğulama
Hdabla | © 2025 |