Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük top karnabahar
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 100 gram kıyma
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharlar buharda en sağlıklı formda yumuşatılır.
- Soğan küp küp doğranarak kavrulur, içine kıyma ve baharatlar eklenerek düzgünce pişirilir.
- Salça ,yağ ile kavrulup az su ile açılır.
- Yumuşayan karnabaharların üzerine sırası ile yoğurt, salça ve üzerine kıymalı harç eklenerek afiyetle yenir.
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





