Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük top karnabahar
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 100 gram kıyma
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharlar buharda en sağlıklı formda yumuşatılır.
  2. Soğan küp küp doğranarak kavrulur, içine kıyma ve baharatlar eklenerek düzgünce pişirilir.
  3. Salça ,yağ ile kavrulup az su ile açılır.
  4. Yumuşayan karnabaharların üzerine sırası ile yoğurt, salça ve üzerine kıymalı harç eklenerek afiyetle yenir.

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Puf Saç Örgüsü Poğaça
Çanakta Haydari
Piyaz (Videolu)
Airfryer’da Kolay Pizza
Milföyden Talaş Böreği (Anne Tarifi)
Şekersiz Muzlu Pancake Blueberry Pancake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet