Karnabahar Mantı (8+ Ay)
Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım patates
- 3-4 küçük bağ karnabahar
- 1 çay kaşığı terayağ
- 1 yemek kaşığı kuzu kıyma
- 1 çay kaşığı salça
- Yarım çay kaşığı nane
- 2 yemek kaşığı yoğurt
Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabahar ve patatesimizi buharda yahut suda haşlayalım. Haşladıktan sonra çatal yardımı ile ezelim. Tabağımıza alalım.
- Üzerine yoğurt ekleyelim.
- Tereyağ ve kıymamızı kavuralım. 2 yemek kaşığı kadar su ekleyelim. Salçamızı ekleyelim. Üzerine de naneyi ekleyip ocağımızı kapatalım.
- Kıymamızı da tabağımıza ekleyelim. Miniklere afiyet olsun. 💙
Karnabahar Mantı (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






