Kayseri Yağlaması

Kayseri Yağlaması Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet lavaş

İçi için;

  • 500 gram kıyma
  • 2 adet biber
  • 2 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 2 çay kaşığı tuz

Üzeri için;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 çay kaşığı pulbiber

Kayseri Yağlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı kavuruyoruz doğradığımız domates, biber, soğanları içine ekliyoruz baharatları ekliyoruz.
  2. Kıyma güzelce kaynadıktan sonra lavaşın üstüne ek ediyoruz 6 kat olacak formda devam ediyoruz.
  3. Sonrasına üzerine çırpılmış yoğurdu ek ediyoruz. Afiyet olsun ⭐️

Kayseri Yağlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:İmam Sarığı
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pekmezli İrmik Helvası
Elmalı Tarçınlı Kek
Sıcak Çikolata (Kış Aylarının Vazgeçilmezi)
Bitezza – Kabak+ Havuç
3 Yufkayla Baklava
Sultan Kebabı
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet