Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Güzel Hali)

Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı İçin Malzemeler

  • Orta büyüklükte karnabahar
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 2 yemek kaşığı sade maden suyu
  • 1 adet yumurta

Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabahlarımızı 10 dakika haşlayalım.
  2. Sosumuzu hazırlayıp hazırladığımız sosa bulayıp kızgın yağda kızartalım.

Püf noktaları ;karnıbahaları ne kadar küçük boyutta haşlarsanız okadar çıtır ve hoş olur.

Haşlama müddetine dikkat edin çok haşlamayın.

Sosumuzun kıvamı sulu olmucak ağır kıvamda olucak unu ona nazaran ek edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kupta Kaşık Pastası
Ev Yapımı Hazır Gibi Kolay Tavuk Döner Tarifi
Karamelli Sütlü Tatlı
Konya Usulü Yoğurt Çorbası
Sevgililer Günü Tatlısı
Bu Kestane Pişirme Yöntemini Mutlaka Deneyin (%100 Açılıyor) (İçi Lokum Kabuğu Çıtır)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet