Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Güzel Hali)

Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı İçin Malzemeler
- Orta büyüklükte karnabahar
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı nane
- 2 yemek kaşığı sade maden suyu
- 1 adet yumurta
Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabahlarımızı 10 dakika haşlayalım.
- Sosumuzu hazırlayıp hazırladığımız sosa bulayıp kızgın yağda kızartalım.
Püf noktaları ;karnıbahaları ne kadar küçük boyutta haşlarsanız okadar çıtır ve hoş olur.
Haşlama müddetine dikkat edin çok haşlamayın.
Sosumuzun kıvamı sulu olmucak ağır kıvamda olucak unu ona nazaran ek edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Karnabahar Kızartması (Karnabaharın En Hoş Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
