Karnabahar Çorbası

Karnabahar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 6 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 tane soğan
- 1 tane domates
- 1 tane biber
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 küçük karnabahar
- 2 su bardağı soğuk su
- Biraz kıyma
- Tuz
- Pul biber
Karnabahar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı küçük küçük doğrayıp derin bir kaba koyuyoruz.
- Sonra bir tencereye sıvı yağ koyup soğanları küçük doğrayıp kavuruyoruz.
- Ardından biber ve domatesleri küçük doğrayıp tencereye ekliyoruz.
- Soğanlar domatesler, biberler uygunca ölünce tencereye salça, toz biber ,tuz, pul biberi ve kıymayı ekleyip biraz kavuruyoruz.
- Sonra soğuk su ekleyip karnabaharı ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun. 👌🤌🌸
Karnabahar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




