Karışık Tarator

Karışık Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 1 kase yoğurt(bir süzgeçe havlu peçete koyup yaklaşık 2 saat suyu süzüldükten sonra kullanılacak)
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz
  • 1 küçük kase dereotu
  • 1 küçük kase kornişon
  • 1 küçük kase mısır konservesi

Üzeri için;

  • Zeytinyağı

Karışık Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlar soyularak rendenin iri tarafı ile rendelenir.
  2. Zeytinyağı yağında yada sıvı yağda yumuşayıncaya kadar kavrulur,tamamen soğutulur.
  3. Dereotu,kornişon turşu doğranır,yoğurt,mayonez ve tuz düzgünce çırpılır.
  4. Tüm materyaller eklenir,servis tabağına alınır, üzerine zeytinyağı gezdirilir.

Karışık Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güveçte Tartolet Tarifi
4 Kişilik Taze Fasulye Yemeği
Patatesli Rulo Poğaça (Pastanelere Rakip)
Şekersiz Granolalı Kek
Tavuk Çökertme
Kabaklı Krakerler (Videolu)
Hdabla | © 2025 |