Karışık Sebzesi İle Mor Karnabahar

Karışık Zerzevatı İle Mor Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük mor karnabahar
  • Yarım karnabahar
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 2 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet küçük pırasa
  • 1 avuç bebek ıspanak
  • 5 adet mantar
  • 1 beyaz hindiba
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı zerzevat tozu
  • 1 çay bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Köri
  • Paprika
  • Biberiye

Karışık Zerzevatı İle Mor Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanak hariç tüm zerzevatları doğrayın.
  2. Tavanın içerisine zeytinyağı ekleyip soğanı ve sarımsağı soteleyin.
  3. Ardından biberi ekleyip sotelemeye devam edin.
  4. Sonra karnabaharları ve havuçu ekleyip pişirmeye devam edin.
  5. Bi mühlet sonra mantarları ekleyin.
  6. Sonra hindiba, ıspanak ve pırasayı ekleyip suyunu saldıktan sonra baharatları, zerzevat tozunu suyla karıştırıp ekleyin.

Hafif suyunu çekene kadar pişirin. Afiyet olsun😋.

Karışık Zerzevatı İle Mor Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)
Su Böreği
İrmikli Çikolatalı Tatlı
Saray Helvası
Mısırlı Yayla Çorbası
Havuçlu Çorba
Hdabla | © 2025 |