Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü (bir kutu içinde 2 lı yahut 3 lü oluyor zaten)
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 5-6 adet mantar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Toz biber
  • Kekik
  • Kimyon

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğrayalım. Tavaya yağı alalım ve göğüsü kavuralım.
  2. Üzerine ince kıyılmış biberleri ekleyelim kavuralım.
  3. Üzerine domates ekleyelim biraz kavuralım ve mantarları ekleyelim.
  4. Daha sonra baharatları atalım bi 10 dakika kadar pişirelim.
  5. Bütün materyaller birbirine karıştıktan sonra altını kapatıp servis edebiliriz.

Deneyen herkese afiyet olsun. ☺☺☺.

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dağılmayan Kayısı Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Taze Fasülye
Krep (Diyet)
Bal Kabağı Çorbası (Bebekler İçin)
Portakallı Çatlak Kurabiye
Brownipare
Patatesli Omlet
Hdabla | © 2025 |