Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü (bir kutu içinde 2 lı yahut 3 lü oluyor zaten)
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 5-6 adet mantar
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Toz biber
  • Kekik
  • Kimyon

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğrayalım. Tavaya yağı alalım ve göğüsü kavuralım.
  2. Üzerine ince kıyılmış biberleri ekleyelim kavuralım.
  3. Üzerine domates ekleyelim biraz kavuralım ve mantarları ekleyelim.
  4. Daha sonra baharatları atalım bi 10 dakika kadar pişirelim.
  5. Bütün materyaller birbirine karıştıktan sonra altını kapatıp servis edebiliriz.

Deneyen herkese afiyet olsun. ☺☺☺.

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Ezo Gelin Çorbası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çileki Mini Cheescake
Bir Hamur 3 Çeşit Poğaça
Gülüt Kek Tarifi
Kız Kıza Date Masası
Revani
Pastane Usulü Islak Kek
Hdabla | © 2025 |

betkolik betcio betzula betgit tempobet sahabet betmoon starzbet tipobet Hostes Başkent Haber sahabet ömer betgar bahiscom bahiscom