Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)

Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü (bir kutu içinde 2 lı yahut 3 lü oluyor zaten)
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 5-6 adet mantar
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Toz biber
- Kekik
- Kimyon
Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğrayalım. Tavaya yağı alalım ve göğüsü kavuralım.
- Üzerine ince kıyılmış biberleri ekleyelim kavuralım.
- Üzerine domates ekleyelim biraz kavuralım ve mantarları ekleyelim.
- Daha sonra baharatları atalım bi 10 dakika kadar pişirelim.
- Bütün materyaller birbirine karıştıktan sonra altını kapatıp servis edebiliriz.
Deneyen herkese afiyet olsun. ☺☺☺.
Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Hoş Tercihim) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







