Karışık Kızartma

Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 3 adet kabak
  • 6 adet yeşil köy biberi
  • 2 büyük uzunluk kapya biberi
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcanları alacalı soyup uzun olarak kesiyoruz.
  2. 3 e bölüp tuzlayıp kızartıyoruz.
  3. Kabakların kabuklarını soyup yuvarlak dilimler elde edip tuzlayıp kızartıyoruz.
  4. Biberleri tohumlarından ayırıp uzun dilimlere ayırıp tuzlayıp kızartıyoruz.
  5. Kızarttığımız tüm zerzevatları servis tabağına alıp isterseniz yoğurtlayıp isterseniz sos eşliğinde servis ediyoruz. Afiyet olsun🤗👌

Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Enginar Tarifi (Videolu)
Kıṣ Çorbası / Sebze Çorbası
Fındıklı Kurabiye
Ispanaklı Peynirli Kiş
Gırniş (Çerkez Yemeği)
Zeytinyağlı Taze Sarımsak
Hdabla | © 2025 |