Karışık Kızartma
Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet patlıcan
- 3 adet kabak
- 6 adet yeşil köy biberi
- 2 büyük uzunluk kapya biberi
- Tuz
Kızartmak için;
- Sıvıyağ
Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcanları alacalı soyup uzun olarak kesiyoruz.
- 3 e bölüp tuzlayıp kızartıyoruz.
- Kabakların kabuklarını soyup yuvarlak dilimler elde edip tuzlayıp kızartıyoruz.
- Biberleri tohumlarından ayırıp uzun dilimlere ayırıp tuzlayıp kızartıyoruz.
- Kızarttığımız tüm zerzevatları servis tabağına alıp isterseniz yoğurtlayıp isterseniz sos eşliğinde servis ediyoruz. Afiyet olsun🤗👌
Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















