Karamelize Havuç

Karamelize Havuç Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 kaşık zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Karamelize Havuç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları uzun ince doğrayıp, yağ,tuz ve sarımsak ile buluşturup fırında 20-30 dk 200 derecede pişirelim.
  2. Karamelize olmaya başlayınca fırından alabiliriz.
  3. Tabağın altına yoğurt sürerek üzerine havuçları düzelim.
  4. Dileyen üzerine bir çeşit daha yoğurt dökebilir.

Karamelize Havuç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne Keki
Fit Un Helvası
Ayva Tatlısı Tarif-Gıda Boyası Yok Tamamen Doğal (Videolu)
Soğuk İçecek
Milföy Kuruvasan
Kabuklu Ayva Kompostosu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet