Karamel

Karamel Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket krema
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Karamel Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekeri ocağa koyuyoruz kenarları eriyip kahverengi olana kadar hiç dokunmuyoruz.
  2. Silikon spatula yardımıyla kenarlardan yavaş yavaş dışa hakikat karıştırıyoruz.
  3. İyice eriyen şekere tereyağını 1 çay kaşığı büyüklüğünde yavaş yavaş ekliyoruz.
  4. Kremayı da yavaş yavaş ekleyeceğiz yoksa sertleşir açmak kolay olmaz.
  5. Birazcık kaynattıktan sonra ocaktan indirebiliriz.
  6. İşte şahane karameliniz hazır afiyet olsun.

Karamel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Cheesecake Tadında Yulaf
Küncülü (Susamlı) Kurabiye
Tel Şehriye Salatası
Nefis Kurabiye
İçli Köfte En Kolay Hali
Sahine Tatlısı
Hdabla | © 2025 |