Karabuğdaylı Ve Bulgurlu Salata

Karabuğdaylı Ve Bulgurlu Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı bulgur
  • 1 yemek kaşığı karabuğday
  • 1 demet roka
  • 8-10 kısım tere
  • 1 yemek kaşığı kabak çekirdeği içi
  • 2 yemek kaşığı turna yemişi
  • 1 avuç dolusu kaju/ceviz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 limon
  • Tuz

Karabuğdaylı Ve Bulgurlu Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulgur ve karabuğdayı yarım su bardağı suda haşlayın.
  2. Yıkanan roka, tere yahut istediğiniz yeşillikleri iri doğrayın.
  3. Bulgur ve karabuğday pişince yeşilliklere ekleyin.
  4. Yıkayıp, suyunu süzdüğünüz turna yemişlerini, kabak çekirdeği içlerini, iri parçaladığınız kaju yahut cevizleri ek edin.
  5. Limonun suyunu sıkın, zeytinyağı ve tuzu da ekleyip uygunca karıştırın.

Afiyet olsun.

Karabuğdaylı Ve Bulgurlu Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Akşam Yemeği (Menü)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Usulü Ekler Tarifi (Videolu)
Kara Buğday Çorbası
Doğum Günü Pastası
Lebeniye Çorbası (Şehriyeli)
Şeker Hamurlu Kurabiye ( Barbie Kurabiye)
Cookie Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet