Karabuğday Topu

Karabuğday Topu Tanımı İçin Malzemeler
- 4 tane karabuğday patlağı
- 1 yemek kaşığı dolusu süzme bal
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı tahin
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi (koymayıp üstüne de kullanabilirsiniz)
- 1 havuç rendesi
- 2 çay kaşığı tarçın
- Çiğ kuruyemiş modülleri (fındık, ceviz, badem gibi)
Karabuğday Topu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karabuğdayı rondoda çekin ya elinizle kırıp kaşık gerisi ile ezin.
- Havucu rendeleyin.
- Kalan tüm gereçleri ekleyip karıştırın.
- Toplar yapın buzdolabında dinlendirin.
Afiyet olsun.
Öneri: üzerine yer fıstığı ezmesi, bitter çikolata eritilmişi, hindistan cevizi üzere süslemeler kullanabilirsiniz.
Karabuğday Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



