Karabuğday Pilavı

Karabuğday Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşık tereyağı
- 4/5 yemek kaşığı zeytin yağı
- 2 adet soğan
- 2 adet havuç
- Yarım paket mantar
- 2 su bardağı karabuğday
- Tuz
- Karabiber
- Defne yaprağı
- Et suyu
Karabuğday Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanı ve rendelenmiş havucu yağlar ile birlikte kavurun.
- Üzerine doğranmış mantarı ek edin ve kavurmaya devam edin.
- Kavrulan sebzelerin üzerine yıkanmış karabuğdayı ek edip bir müddet kavurun.
- Et suyunu baharatları ve defne yaprağını ekleyip kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
- Demlenmeye aldığımız pilavımızı servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Karabuğday Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



