Kara Mercimek Çorbası

Kara Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase haşlanmış nohut
  • 1 kase haşlanmış kara mercimek
  • 1 kase buğday bulguru
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı dolusu salça
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Su
  • Tuz

Kara Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle nohut kara mercimek ve buğday bulgurunu başka farklı haşlayalım. Daha sonra buğday bulgurunun üzerine nohut ve mercimeği ekleyelim.
  2. Ayrı bir tava da ince ince doğradığımız soğanları kavuralım salçasını da ekleyelim ve kavuralım.
  3. Yemeğimizin üzerine ekleyelim tuzunu ve suyunu ayarlayıp, yaklaşık olarak 1 saate kadar ağır bir kıvam alana kadar pişirelim. Afiyet olsun. 😍

Kara Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Çikolatalı Kek
Mısırlı Yoğurtlu Makarna
Kış Aylarının Favorisi Olacak Portakallı Islak Kek
Tahinli Piyaz
Antep Fıstıklı Rulolar
Balon Gibi Kolay Pişi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet