Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme)
Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı İçin Malzemeler
- 6-7 dilim kek (elinizde ne kadar varsa o kadar kullanabilirsiniz)
- 6-7 tane bisküvi (elinizde olan her çeşit ve ölçü kullanılabilir)
- 1.5 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- Tepeleme 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket şekerli vanilin
- İsteğe bağlı fındık ve ceviz kırığı
- Hindistan cevizi
Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kekleri ve bisküvileri rondodan geçirdikten sonra derin bir karıştırma kabına alalım.
- Üstüne süt, kakao, pudra şekeri, şekerli vanilin ve fındık kırıklarını ekleyip homojen bir harç elde edelim.
- Elimizle yuvarlak form verdikten sonra hindistan cevizine bulayıp bir tabağa alalım.
- Tüm harca hal verdikten sonra buzdolabına alalım.
- Buzdolabında ne kadar beklerse o kadar hoş bir kıvam alacaktır.
- Ben çok vaktim olmadığı için 10 dakika buzlukta, 20 dakika buzdolabında beklettim.
- Hazırlaması hayli kolay olan tanımımız hazır. Şimdiden deneyecek olan herkese afiyet olsun! 💕.
Kar Topu (Bayat Kek Ve Bisküvi Değerlendirme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















