Kalp Kadife Pasta
Kalp Kadife Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır kırmızı bisküvi (a101’den bulabilirsiniz)
- 1 paket pasta kreması
- 1 su bardağı süt
Üzeri için;
- 40 gram bitter
- 40 gram sütlü çikolata
- 1/2 (yarım) paket krema
Süslemek için;
- Antep fıstığı/hindistan cevizi
Kalp Kadife Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pasta kremamızı hazırlayıp dolaba kaldırıyoruz biraz soğuduktan sonra maks 15 dk birinci katı koymak için 1 yemek kaşığı alta sürüyoruz ve tabağa birinci katı koyuyoruz.
- Üzerine kremadan sürüp katlar bitene kadar yanlardan taşırmadan devam ediyoruz.
- Kalan kremadan yanlarını kaplıyoruz ve dolaba kaldırıp maks 1 saat beklemeye alıyoruz.
- Ganajı için krema ve çikolataları ocağa alıp bir tık kaynayana kadar karıştırıp eritiyoruz.
- Ganajı soğumaya alıyoruz birinci sıcağı çıkınca pastanın üzerine döküyoruz ve yayıyoruz. Ben bu süreci yaptım daha sonra pak bir tabağa aldım.
- Üzerini antep fıstığı ile süsleyip, dolaba soğumaya bıraktım.
Afiyet olsun 😋
Kalp Kadife Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















