Kahvaltılık Yulaf

Kahvaltılık Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • Yarım elma
  • 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi tozu

Kahvaltılık Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak yulaf ve sütü bir taşım kaynatalım.
  2. Daha sonra kakaoyu de ekleyip yoğunlaşana kadar pişirelim.
  3. Ocaktan alıp uygun bir kaseye aktaralım.
  4. Üzerine dilediğiniz taze meyveleri koyabilirsiniz ben sevdiğim için birazda hindistan cevizi tozu ekledim.

Deneyeceklere afiyet olsun.

Kahvaltılık Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Makarna
Dereotlu Labneli Poğaça
Spoonful
Çilekli Magnolia
Dikdörtgen Pandispanyadan Yuvarlak Pasta
Organik Tereyağ Tarifi
Hdabla | © 2024 |