Kağıtta Tavuk

Kağıtta Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk pirzola (5-6 adet ediyor)
  • Yarım limon suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • 4 adet küçük patates
  • 1 adet kapya biber
  • 1 diş sarımsak
  • Biraz kekik

Kağıtta Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Döküm tencereme kağıdı serdim üzerine tavuklarımı yerleştirdim.
  2. Üzerine limon suyu ve tuz, karabiberi ekledim.
  3. Yeniden bir yağlı kağıt yardımıyla yemeğimin ağzını kapattım ve tavamında ağzını kapatarak ocağın en küçük gözüne en kısık ateşe aldım.
  4. 1 saat sonra tavuklarımı çevirdim.
  5. Henüz kızarmamışlardı lakin iftara az vaktim var diye sebzelerimi dizip yine tuz, karabiber ekledim ve bu sefer birazda kekik serperek yemeğimin ağzını tekrar kağıtla ve kapakla kapattım.
  6. Siz daha erken yapmaya başlayın birinci basamakta tavuklar kızarınca çevirin, tavuklarınız bu sayede dağılmaz.
  7. Yaklaşık 1 saat 20 dk da bu halde pişirdim.
  8. Bu basamakta tavuklarla çok oynamamak ve yemeği daima açmamak gerekiyor. Yoksa çarçabuk dağılıyor.
  9. Onun dışunda dikkat etmeniz gereken bir şey yok. Deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun, lezzetli günler dilerim💖.

Kağıtta Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Avokado (Kahvaltı)
Bezelyeli Havuçlu Pilav
Kelle Paça Çorbası
Domates Çorbası
Kremalı Tereyağlı Patatesli Mantarlı Sote‍
Humus
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet