Kağıt Kebabı

Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram yağlı kıyma (aslı kuzu kıymasıyla yapılır ben dana kullandım)
- 2 adet kırmızı biber
- 3 adet yeşil sivri biber
- 1 diş sarımsak
- 1 demet maydanoz
- Karabiber
- Pul biber
- 1 yemek kaşığı tereyağ (kuzu etine tereyağına gerek yok)
Üzeri için;
- Domates
- Biber soğan
Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün materyalleri doğrayıp yoğuralım.
- Tepsiye yağlı kağıdı sudan geçirelim ,üzerine kıymayı yayalım.
- Domatesi ,biberi, soğanı koyup üzerine biraz sıvı gezdirin ve tereyağı koyun.(kuzu etiyse gere yok).
- 210 derecede pişirelim. Pideyle yahut lavaşla servis edelim(afiyet olsun).
Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


