Kabaklı Yulaf Omlet

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2 yumurta
  • 1 yemek kaşığı yulaf
  • 1er yemek kaşığı chia ve keten tohumu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tereyağ

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yumurta 1 yulaf ile uygunca çarpılarak yulafın yumuşaması sağlanır.
  2. Chia ve keten tohumları eklenerek karıştırılır vakit varsa 5-10 dk jelleşmeleri için beklenir.
  3. Kabaklar ince halde rendelenip suyu sıkılır ve yumurta harcına katılıp karıştırılır.
  4. Tereyağı ile yağlanan yapışmaz tavaya ince formda dökülür.
  5. Arkalı önlü kapak kapalı halde pişirilir.
  6. Pişme sırasında üzerine kaşar peyniri de eklenebilir.

Afiyet olsun.

Kabaklı Yulaf Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Gül Böreği (Çok Kolay)
Pankek Tarifi
Elmalı Kurabiye
Su Böreği Tadında Peynirli Börek
Mısırlı Yayla Çorbası
Çilekli Charlotte Pastası (Videolu)
Hdabla | © 2025 |