Kabaklı Havuç Tarator

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 2 adet havuç
  • Yağ

Üzeri için;

  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 tatlı kaşığı mayonez
  • Zeytin yağı
  • Ceviz
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları ve havucu rendeliyoruz.
  2. Rendelenen kabakları ve havuçları sıvı yağda 10 dakika karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Üzeri için bir kaba yoğurt, mayonez, tuzu alıp düzgünce karıştırıyoruz.
  4. Başka bir tavada evvelden küçük modüller halinde kırdığımız cevizleri zeytin yağı ile uygunca kavuruyoruz ve içine1 çay kaşığı toz kırmızı biber atıyoruz. Güzelce karıştırıyoruz.
  5. Önceden hazırladığımız havuç ve kabakları bir tabağa alıyoruz üzerine yoğurtlu karışımı döküyoruz.
  6. Daha sonra bir tavada hazırladığımız cevizli sosu yoğurdun üstüne döküyoruz.Afiyet olsun.

Kabaklı Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi (Videolu)
Tek Hamurdan 5 Çeşit Hamur İşi
Haşhaşlı Revani
Mantar Sote
Çıtır Çıtır Burma Baklava En Kolay Ve Pratik Tarif
Mozaik Pasta (Buzluk Pastası)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet