Kabak Tatlısı (2 Kişilik)

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo bal kabağı
  • 1 su bardağı şeker

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabaklarımı 2 parmak kalınlığında kesip şekerimizi üstüne döküyoruz.
  2. Üstünü streçleyip 2-3 saat dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. Fansız fırında 200 derecede 40 – 45 dk kadar denetimi bir formda pişiriyoruz.
  4. Soğuyan kabağımızı damak tadınıza nazaran süsleyip servis ediyoruz.
  5. Ben tahin ve fındık kullandım.Afiyet olsun.

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Kebabı Tarifi
Cocoball
Zengin Cacık
Evde Adım Adım Venom Pastası Yapımı (Videolu)
Cevizli Kurabiye
Kızarmış Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |