Kabak Tatlısı (2 Kişilik)

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo bal kabağı
  • 1 su bardağı şeker

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabaklarımı 2 parmak kalınlığında kesip şekerimizi üstüne döküyoruz.
  2. Üstünü streçleyip 2-3 saat dinlenmeye bırakıyoruz.
  3. Fansız fırında 200 derecede 40 – 45 dk kadar denetimi bir formda pişiriyoruz.
  4. Soğuyan kabağımızı damak tadınıza nazaran süsleyip servis ediyoruz.
  5. Ben tahin ve fındık kullandım.Afiyet olsun.

Kabak Tatlısı (2 Kişilik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Rulo Pasta
Tereyağlı Sebzeli Tavuk
Susamlı Kurabiye (Kıyır Kıyır)
Muzlu Yulaflı Smoothie (Sağlıklı Ve Doyurucu)
Soğuk Baklava
Parmak Isırtan Mantar Kavurma
Hdabla | © 2025 |