Kabak Mücver (Fırın Tadında)

Kabak Mücver (Fırın Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yeşil kabak
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet yeşil soğan
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz
  • 1/2 (yarım) demet nane
  • 1/2 (yarım) demet dereotu
  • 3 adet havuç
  • 3 adet yumurta
  • 6-8 yemek kaşığı un
  • 1/2 (yarım) paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • 1/2 (yarım) sıvı yağ

Kabak Mücver (Fırın Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak, havuç ve kuru soğanları rendeleyelim ve suyunu sıkalım çok un almaması için.
  2. Yeşillikleri doğrayalım ve tüm gereçleri karıştıralım. Duruma nazaran un ekleyebilirsiniz.
  3. Tavaya aldığımız sıvı yağda birer kaşık döktüğümüz karışımı kızartalım. Fazla yağı çekmesi için mücverlerin ortasına yağ çeken kağıt koyabiliriz.

Kabak Mücver (Fırın Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
İncir Uyutması
Çemen (Kahvaltıya 5 Dakikada Şahane Bir Lezzet)
Dalgona Kahve
Mantı Salatası
Evde Fıstık Nasıl Yapılır?
Hdabla | © 2025 |