Kabak Mezesi (Çiğden)

Kabak Mezesi (Çiğden) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 300 gram süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı biber

Kabak Mezesi (Çiğden) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel kabağımızın kabuklarını soyalım ve redeleyelim.
  2. Elimizle suyunu sıkalım, büyük bir kaseye kabağımızı koyalım.
  3. Üzerine yoğurt 1diş sarımsağı rendeleyelim, tuzunu da ek edelim karıştıralım.
  4. Üzeri için; Tavaya tereyağ, sıvıyağ ,kırmızı biberi koyalım ve hafif pişirelim.
  5. Kabak mezesinin üzerine gezdirelim.

Kabak Mezesi (Çiğden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Basit Pankek Tarifi
Üzümlü Fıstıklı Pilav
Sokak Lezzetlerinden Sosisli
Fırında Palamut
Dubai Çikolatası
Portakal Kekli Top
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet