Kabak Çorbası

Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet kabak
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet havuç
  • 1 tutam dereotu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zerdeçal
  • 2 su bardak sıcak su

Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları küp küp doğradım. Kapya biberi ve havucu da doğrayıp, zeytinyağında kavurdum. Kavrulan sebzelere sıcak su ekledim.
  2. İyice piştikten sonra dereotunu ekledim ve blenderdan geçirip kıvam verdim. Hem lifli hem de çok hafif!. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.

Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte Tarifi
Pizza Poğaça
Tavuk Köfteli İslim Kebabı
Çilekli Pasta (Pratik Kolay Borcam Pastası Ve Aynı Zamanda Çok Lezzetli)
Karışık Hoşaf
Kurabiyeden Yeni Yıl Evi Tarifi (Ginger Bread)
Hdabla | © 2025 |