İstiridye Mantarı Sote

İstiridye Mantarı Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram istiridye mantarı (jülyen doğranmış)
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 7-8 kısım dereotu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kajun
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber

İstiridye Mantarı Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavuralım.
  2. Renkleri döndüğünde sarımsakları da rendeleyerek ilave edelim ve kavuralım, akabinde doğradığımız mantarları da ekleyelim.
  3. Mantarı suyunu salana kadar kavuralım ve baharatlarımızı ek edelim.
  4. Kısık ateşte 5-6 dakika kadar suyunu yine çektirelim. Bu kademede hafif hafif kızarmaya başlayacaklar.
  5. İşlemi tamamladıktan sonra ince ince kıydığımız dereotunu da ek edelim. Mantarımız hazır.
  6. Ben taratorla servis etmeyi tercih ettim, sizlere de öneririm.Deneyeceklere afiyet olsun.

İstiridye Mantarı Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Ispanaklı Patates (Videolu)
Muzlu Ara Öğün
Tavuk Dünyası Kekiklim
Güveçte Patates Püreli Et Sote
Hanım Eller Kurabiye (Sıvıyağlı)
Meyveli Pamuk Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet