Ispanaklı Nohut Cipsi

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 tutam ıspanak
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı zeytinyağı

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri blendıra alıyoruz ,zeytinyağını denetimli dökelim çokta cıvık olmasın.
  2. Sıkma aparatına harcımızı yerleştirip yağlı kâğıt serili tepsiye sıkıyoruz.
  3. 180 derecede alt üst ayarda üstü kızarana kadar pişiriyoruz.
  4. Fırından çıktıktan 15 dk sonra çıtır oluyor. Birinci çıktığında yumuşak oluyor.
  5. 1 gün sonra yiyeceğinizde yumuşamış olursa 6 dk eirfryer da ısıtarak tekrar çıtırdatabilirsiniz.

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Tavuk (Videolu)
Krep
Marmelat Dolgulu Pastane Kurabiyesi Tarifi
Bol Yeşillikli Salata (Tere,Roka Ve Dereotu)
Kahvaltılık Patates Salatası (Kolay Tarif)
Tekte Tutan San Sebastian
Hdabla | © 2025 |