Ispanaklı Mantarlı Tost

Ispanaklı Mantarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler
- 1 dilim ekmek (kızartılmış)
- Sürülebilir peynir(krem, taze peynir, lor)
- 4-5 yaprak ıspanak (sotelenmiş)
- 2 adet kadar mantar(doğranmış-sotelenmiş)
- 1 yumurta
- Çekirdek içi
- Tuz
- Karabiber
Ispanaklı Mantarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kızartılmış ekmek üzerine peynirimizi sürelim.
- Üzerine az yağda sotelenen mantar, ıspanak ve son olarak tereyağında kırıp karıştırarak pişirdiğimiz yumurtayı ek edelim.
- Üzerine süs için çekirdeklerimizi, tuz ve karabiberi ekleyip afiyet ile yiyelim.
- Tek dilimle doyamayacağım için başkasını de sırasıyla peynir, nane, domates, zeytin ve son olarak fesleğen serperek tükettim.
Ispanaklı Mantarlı Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

