İşkembe Tadında Tavuklu Çorba

İşkembe Tadında Tavuklu Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk kalça but
  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı dolusu un
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı nane

İşkembe Tadında Tavuklu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk budu tencereye alalım yaklaşık 1,5 litre su ekleyip, kaynamaya bırakalım. Pişen tavukları didikleyip kenara alalım. Tenceredeki tavuk suyuna arpa şehriyeleri atıp pişirelim. Yoğurt, un, yumurta sarısını karıştıralım.
  2. Tenceredeki tavuk suyundan karıştırıp ısı istikrarını sağlayalım ve karışımı tencereye dökelim. Karıştırarak dökün topaklanmasın. Isı istikrarını sağlamak değerli kesilmemesi için.
  3. Didiklediğimiz tavukları da ekleyelim. Sosu için sıvı yağda naneyi hafif yakalım ve karıştıralım çorbaya. En son tuzunu atalım çorbamız hazır. Herkese afiyet olsun.

İşkembe Tadında Tavuklu Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tavuk Çorbası
Ispanaklı Kek
Tuzlu Kurabiye (Sıvı Yağla)
Karışık Urfa Dolması (Ekşili, Acılı)
Etimek Tatlısı
Nefis İrmik Topları
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet