İrmikli Sütlü Pudingli Tatlı

İrmikli Sütlü Pudingli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 tane vanilya
  • 1 paket puding
  • 1 adet kivi
  • 12 adet bisküvi

İrmikli Sütlü Pudingli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, irmik, şeker, hindistan cevizini tencereye dökelim kıvam alana kadar karıştıralım. Vanilyayı ekleyelim.
  2. Kıvam alan muhallebiyi birinci sıcaklığı gidince kalıbımıza dökelim ben kek kalıbıyla yaptım 1,5 -2 saat buzdolabında bekletelim.
  3. Dinlenmiş olan muhallebiyi aykırı çevirelim üstünü istediğiniz hal süsleyebilirsiniz ben puding kivi yaptım.

İrmikli Sütlü Pudingli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Waffle
İstiridye Mantarı
Bezelye Yemeği (Etsiz)
Fıstık Ezmesi Soslu Somon Balığı
Ekşili, Nohutlu Salata
Milföyden Talaş Böreği (Anne Tarifi)
Hdabla | © 2025 |