İrmik Helvası

İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı irmik
  • 1 kase toz şeker
  • 2 kase su
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile irmiği güzelce kavuralım.
  2. Su ile şekeri eritip kavrulan irmiğe ek edelim.
  3. Suyunu çekene kadar pişirelim.
  4. Göz göz olunca altını kapatalım.
  5. 15 dakika dinlendirelim ve servis edelim.
  6. Dondurmaylada tüketebilirsiniz.Afiyet olsun.

İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Kabaklı Patatesli Graten (Çok Hafif Çok Lezzetli)
Mini Pişiler
Buzluk İçin Starbucks Kurabiye (Videolu)
Lezzet-i Şahane Kıymalı Patlıcan Musakka
Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması
Pudra Şekerli Un Helvası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet