İrmik Helvası

İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı irmik
  • 1 kase toz şeker
  • 2 kase su
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile irmiği güzelce kavuralım.
  2. Su ile şekeri eritip kavrulan irmiğe ek edelim.
  3. Suyunu çekene kadar pişirelim.
  4. Göz göz olunca altını kapatalım.
  5. 15 dakika dinlendirelim ve servis edelim.
  6. Dondurmaylada tüketebilirsiniz.Afiyet olsun.

İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Helvası
Rulokatlı Pasta
Soğan Dolması
Sebzeli Türlü Yemeği
Kütür Kütür Turşu Tarifi (Videolu)
Tahinli Unsuz Ekmekler
Hdabla | © 2025 |