İçi Dolu Omlet

İçi Dolu Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince yulaf
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Maydanoz

Arasına:

  • Kaşar peynir
  • Biber (dilediğiniz üzere doldurun)

İçi Dolu Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Harcımız için yumurta, yulaf, yoğurt ve baharatları karıştırıp az yağla ısıttığımız tavamıza dökelim.
  2. Altını pişirip aksi çevirince üstüne kaşar peyniri ve dilediğimiz öteki materyalleri koyup ikiye katlayalım .
  3. Tavanın kapağı kapalı halde 2 dk daha peynirin erimesi için kısık ateşte pişirelim 🙏🏻.

İçi Dolu Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hazır Yufka İle Peynirli Mini Gözleme
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Susamlı Tatlı Kurabiye
Sebzeli Tavuk
Narlı Tavuk Salatası
Buğday Nişastalı Kurabiye (Bu Kurabiyeye Bayılacaksınız!)
Fırınsız Gevrek Kurabiye
San Sebastian
Hdabla | © 2024 |