Hurmalı Muhallebi (8+ Ay)

Hurmalı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet medine hurması
  • Yarım su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı bebek irmiği

Üzeri için;

  • Rendelenmiş ceviz
  • Fındık
  • Fıstık
  • Badem (hangisini kullanmak isterseniz)

Hurmalı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hurmayı yumuşayana kadar haşlama aparatında yahut suda haşlayalım.
  2. Haşlandıktan sonra çatalla ezelim.
  3. Tencere su ve irmiği pişirelim. Piştikten sonra hazırladığımız hurmayı içine atalım ve 1-2 tıp karıştırıp ocağın altını kapatalım.
  4. Kasemize alıp üzerine dilediğiniz süslemeyi yapabilirsiniz.

Miniklere afiyet olsun 💙.

Hurmalı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Waffle
Mayasız On Dakikada Yumuşacık Poğaça Tarifi
Dereotlu Poğaça (Kıyır Kıyır)
Güneş Poğaça
Tahinli Ve Cevizli Rulo Kurabiye
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet