Hurma Topları

Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram çekirdeksiz hurma
- 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 4 yemek kaşığı kakao
- Yarım çay bardağı badem
- 1 tatlı kaşığı vanilya
- 1 çay kaşığı tarçın
Dış kaplaması için;
- Çikolata
- Fındık parçaları
Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün materyaller blender makinesine eklenir ve macun kıvama gelene kadar geçirilir. Macundan istenilen büyüklükte modül alınır ve yuvarlanır.
- Dış kaplaması için; benmari yordamı eritilmiş çikolatayı fındıkla karıştırıp toplarımızı çikolataya tepsiye diziyoruz.
- Ben eritilmiş çikolata ve fındık kırığı karışımı kullandım fakat dilek nazaran hindistan cevizine, toz fıstığıa vs. Kullanılabilirsiniz. Afiyet olsun!.
Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











