Hurma Topları

Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram çekirdeksiz hurma
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • Yarım çay bardağı badem
  • 1 tatlı kaşığı vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın

Dış kaplaması için;

  • Çikolata
  • Fındık parçaları

Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyaller blender makinesine eklenir ve macun kıvama gelene kadar geçirilir. Macundan istenilen büyüklükte modül alınır ve yuvarlanır.
  2. Dış kaplaması için; benmari yordamı eritilmiş çikolatayı fındıkla karıştırıp toplarımızı çikolataya tepsiye diziyoruz.
  3. Ben eritilmiş çikolata ve fındık kırığı karışımı kullandım fakat dilek nazaran hindistan cevizine, toz fıstığıa vs. Kullanılabilirsiniz. Afiyet olsun!.

Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Lokanta Usulü Ezme
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırın Tepsisinde Tarçınlı Fındıklı Kek
Kremalı Havuçlu Kek
Nefis Karnıyarık Tarifi
Magnolia Tarifi
Yeşil Zeytinli Fiyonk Makarna
Gelin Pastası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.