Hurma Püresi

Hurma Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet hurma
  • 40 ml su

Hurma Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak 40 ml suyu ısıtıp hurmaları bir kaba alıp suyu hurmaların üstüne dökün.
  2. Hurmaları sıcak suda 10 dakika boyunca bekletin.
  3. Daha sonra hurmaları suyun içinden alın ve diğer bir kaba koyup çekirdeklerini çıkarın. El blendırı ile yavaş yavaş hurmaları içinde beklettiğiniz su ile çekin.
  4. Eğer pürüzsüz bir kıvam istiyorsanız ince bir süzgeçten geçirin. (birazcık uzun sürüyor) ve hurma püreniz hazır!. Küçük bebeklerinize, çocuklarınıza yahut kendiniz sağlıklı beslenirken keklerinizin içine koyabilirsiniz. Ayrıyeten dolapta 2 ya da 3 gün koruma edebilirsiniz. Keklerinizin içini yumuşacık yapar. Afiyetler olsun❤️

Hurma Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Bulgur Pilavı
Hazırını Aratmayan Vitamin Deposu Kavanoz Maması
Yelpaze Patlıcan
Poğaça
Soğan Dolması Tarifi
Yaban Mersinli Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet