Hurma Kurusu

Hurma Kurusu Tanımı İçin Malzemeler

  • Yaş hurma

Pişirme kâğıdı

Hurma Kurusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yaş hurma yıkanır ve yuvarlak biçimde, ince ince dilimlenir.
  2. Uygun ebatta kesilen pişirme kâğıdı uzunlamasına ikiye katlanır.
  3. Dilimlenen hurmalar pişirme kağıdının ortasına konur.
  4. Arasında hurma dilimleri olan pişirme kâğıdı dikkatli biçimde kalorifer peteğinin üzerine yerleştirilir.
  5. Hurma dilimleri sıcaklığa bağlı olarak 1 yahut 2 günde kuruyacaklardır. Kuru meyvemiz hazır.

Püf nokta:Kuru meyve direkt tüketilebileceği üzere kek/ pasta/kurabiye eserlerinde, süslemelerde, bitki çayında, mum yahut tütsü imalinde dahi kullanılabilir. Bu formülle portakal dilimleri de kuruttum. Bitki çayı hazırladığımda bardaklara birer dilim atarım.

Hurma Kurusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulo Kek Tarifi (Elmalı Kırılmayan Çatlamayan)
Kızarmış Patates Salatası
Lebeniye Çorbası (Şifa Deposu Yedirten Çorba)
Sarımsak Soslu Pide
Kadınlar İçin Gaz Problemi / Kilo Problemi Çözümü
Puf Puf Kabaran Hamur Kızartması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet