Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım çay bardağı tahin
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı karabiber ve kimyon
  • Tuz
  • 4 kaşık su

Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin kasemize haşlanmış nohut tahinimizi zeytinyağı suyumuzu birlikte yeterlice blenderdan çekin baharatları koyun, sarımsağı ek edin düzgünce karıştırın.
  2. Sunum tabağına alın üzerine kırmızı toz biber, zeytinyağı ve bir tutam maydanoz serpiştirin.

Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fıstıklı Bomba
Mayasız Pişi
Sütlü Brokoli Çorbası
Fırında Mantarlı Tavuk
Kabaklı Tava Böreği
Dereotu Poğaça
Hdabla | © 2025 |