Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • Yarım su bardağı tahin
  • 2 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı kimyon
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet limon suyu

Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nohut, tahin, limon suyu, kimyon, tuz, sarımsak, zeytinyağını ronda da çekelim.
  2. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirelim.

Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Beyaz Çikolatalı Gelin Pastası
Patates Köftesi
Bostan Kebabı
Kahvaltılık Kaşarlı Domates Biber
Hızlı Pişi
Çıtır Tavuk Baget
Hdabla | © 2025 |