Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 adet limon
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı tahin
- Çeyrek su bardağı zeytinyağı
- Çeyrek su bardağı su
- 1 çay kaşığı kimyon
- Tuz
- Toz kırmızı biber
Humus Tanımı Nasıl Yapılır?
- Haşlanmış nohutların kabukları soyulur.
- Robotun içine alınır.
- Üzerine sarımsak, zeytinyağı, tahin, su, kimyon, tuz ek edilir.
- 1 limon sıkılır.
- Tüm materyaller robottan geçirilir.
- Katı olduysa biraz daha zeytinyağı ve su eklenebilir.
- İyice ezilmediyse blender dan da geçirilebilir.
- Üzerine zeytinyağı ve kırmızı toz biber dökülerek servis yapılır.
Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



