Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet limon
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tahin
  • Çeyrek su bardağı zeytinyağı
  • Çeyrek su bardağı su
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber

Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış nohutların kabukları soyulur.
  2. Robotun içine alınır.
  3. Üzerine sarımsak, zeytinyağı, tahin, su, kimyon, tuz ek edilir.
  4. 1 limon sıkılır.
  5. Tüm materyaller robottan geçirilir.
  6. Katı olduysa biraz daha zeytinyağı ve su eklenebilir.
  7. İyice ezilmediyse blender dan da geçirilebilir.
  8. Üzerine zeytinyağı ve kırmızı toz biber dökülerek servis yapılır.

Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Çıtır Burma Baklava En Kolay Ve Pratik Tarif
Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı
Mısır Unlu Bazlama
Kısır
Tahinli Tepsi Sermesi
Sütsüz Basit Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet