Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram oda ısısında tereyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri (200 ml)
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı mısır nişastası (200 ml))
  • 3 su bardağı un (200 ml)

Üzerine için;

  • Benmari metodu eritilmiş beyaz çikolata,
  • Sütlü çikolata
  • Hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı, pudra şekeri ve yumurtayı alarak karıştıralım.
  2. Mısır nişastası ve unu yavaş yavaş ek ederek yoğuralım.
  3. Hamurdan fındıktan biraz büyük kesimler alarak yuvarlayalım.
  4. Kurabiyelerimizi evvelce ısınmış 180°c fırında 15 dakika pişirelim. Denetimli bir biçimde.
  5. Soğuyan kurabiyelerimizi evvel erittiğimiz çikolataya akabinde hindistan cevizine bulayalım. Ortalama 65 adet kurabiye elde ettim.

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hurmalı Muhallebi (8+ Ay)
Süper Hızlı Milkshake
Bisküvili Ve Kadayıflı Muhallebi Pasta
Tavada Mayasız Pratik Gözleme
Havuç Tarator
Patlıcan Kebabı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet