Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet)

Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 4 yemek kaşığı su
  • Yarımşar çay kaşığı olarak karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı toz biber

Üstüne eklemek için;

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Pul biber

Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk ince tahanı bir kaba alın.
  2. Üstüne limon suyu ve başka gereçleri ekleyip güzelce karıştırın.
  3. Eğer kıvamı ağır gelirse biraz daha su ekleyip karıştırabilirsiniz.
  4. Üstüne zeytinyağı ve biraz limon sıkıp kahvaltılarda yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.

Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Köftesi
Bisküvi Tabanlı Karamel Soslu Muhallebi
Resimli Pasta (Tam Tarif)
Antep Usulü Yağlı Köfte
Etli Patates Yemeği
Kırmızı Lahana Turşusu
Hdabla | © 2025 |