Herkesin Bayılacağı Sütlü Tatlı

Herkesin Bayılacağı Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

Alt sıranın gereçleri:

  • 6 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sana yağı

Üst sıra;

  • 1 paket çikolata sosu
  • 1 paket çikolatalı puding
  • 1 litre süt

Herkesin Bayılacağı Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk sıra için vanilya ve sana yağı hariç tüm materyaller tencereye konup çırpılır pişirilir.
  2. Göz göz olunca vanilyalar ve sana yağı eklenir ve topak kalmayana denk çırpılır altı kapatılır.
  3. Büyük uzunluk borcamın her yeri ıslatılır ve muhallebi borcama dökülür.
  4. Buz dolabına alınır yarım saat soğuması beklenir.
  5. Puding ve çikolata sosu 1 litre süt ile pişirilir.
  6. Ilıyınca beyaz muhallebinin üzerine dökülür ve soğumaya bırakılır. P
  7. astamız hazır üzerine streç sinema çekilip en az 3-4 saat dolapta dinlendirilir.

Yiyenlere afiyet olsun herkesin beğeneceği tabak tabak isteyeceği bir tatlıdır.

Herkesin Bayılacağı Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şiş Kebabı
Çıtır Çıtır El Açması Arnavut Böreği
Ayva Tatlısı
Pizza Ekmekcikler (Pizza Brötchen)
Aşçıbaşı Çorbası (Kolay Ve Güzel)
Kremalı Mor Lahana Çorbası (12 Ay +)
Hdabla | © 2025 |