Her Lezzete Yakışan Yeşil Yağ

Her Lezzete Yakışan Yeşil Yağ Tanımı İçin Malzemeler

Yarımşar demet:

  • Nane
  • Maydanoz
  • Dereotu
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • İsteğe bağlı 3 ince kısım yeşil soğan

Her Lezzete Yakışan Yeşil Yağ Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün yeşilliği yıkayıp suyunu salınca sıvı yağ ile birlikte robotta düzgünce çekelim.
  2. Yaklaşık 15 dakika yağı pişirelim. Fakat yakmamaya dikkat edelim.
  3. Yağı süzüp cam kavanoza alalım. Soğuyunca dolaba kaldıralım.
  4. İstediğiniz yemekte tostta ekmek ortasında salatada kullanabilirsiniz.

Her Lezzete Yakışan Yeşil Yağ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Malatya Geleli Kebabı
Fırında Soslu Brokoli-Karnabahar
Islak Kek
Islak Kek (Brownie Kıvamında)
Ekşili Köfte (Kıllotik)
Muzlu Rulo Pasta (Keki Çatlamama Garantili)
Hdabla | © 2025 |