Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 2 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 kabartma tozu
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 2 yemek kaşığı tarçın
  • 1 vanilya
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker beyaz hal alana kadar çırpılır, daha sonra öbür tüm gereçler eklenerek kabartma tozu vanilya ve un eklenir ve güzelce çırpılır.
  2. Daha sonra yağlanmış tepsimize dökerek kürdan yardımı ile denetim ederek pişirelim.
  3. Üzerine soğuduktan sonra pudra şekeri ile servis edelim afiyet olsun.

Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarımsaklı Zeytinyağlı Kuru Börülce Yemeği
Çıtır Muska Böreği (Patatesli)
Lotuslu Magnolia Tarifi
Susamlı Pide Poğaça
Yer Elma Mezesi
Domatesli Pilav
Hdabla | © 2024 |