Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 kabartma tozu
- 1 çay bardağı ceviz
- 2 yemek kaşığı tarçın
- 1 vanilya
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şeker beyaz hal alana kadar çırpılır, daha sonra öbür tüm gereçler eklenerek kabartma tozu vanilya ve un eklenir ve güzelce çırpılır.
- Daha sonra yağlanmış tepsimize dökerek kürdan yardımı ile denetim ederek pişirelim.
- Üzerine soğuduktan sonra pudra şekeri ile servis edelim afiyet olsun.
Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


