Havuç Mücveri

Havuç Mücveri Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 3 kısım taze soğan
  • 5-6 kısım dereotu
  • 3-4 kol maydanoz
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • Tuz
  • Karabiber

Havuç Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçların kabuklarını soyup rendeleyin ve geniş bir kaseye alın.
  2. İnce kıydığınız yeşillikler, un, yumurta, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
  3. Bir fırın tepsisine yağlı kâğıt serip bir kaşık yardımıyla yuvarlak kesimler dökün.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Havuç Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brokolili Makarna (El Yapımı)
Yumuşacık Yoğurtlu Kömbe
Salata
Rum Kurabiyesi
Bisküvili Pasta ( Hem Lezzetli Hem De Kolay)
İrmikli Rulo Tatlı
Hdabla | © 2025 |